30.12

känns som att ledigheten bara blåser iväg och hinner inte riktit njuta av den heller..  vi har iaf försökat oss på mellandagsrea som inte gick så vidare, vi tappade nerverna båda två och det blev ett väldigt snabbt besök. hittade iaf en stickatröjja till tony från peak (y) sen har vi hämtat palmen från tonys mamma, så den står så grön å grann i stugan :))
 
har även hunnit vara till läkaren idag, vilket var mest troligen ett av top 3 onödigaste läkarbesöken, detta handlar förståss om ryggen som varit jätte sjuk under hela julen. förra fysion sa jag var för lång i ryggen och har dålig hålning, och denhär läkaren tyckte jag var överrörlig?? alltså påriktit.. man vill ju ba.. döj.. 
tänkte häller inte få någon sorts värkmedicin eller nått heller.. men fick voltaren piller tillsist då!
ska nu boka en tid till röntgen ännu och sen, ger ja upp... 
var även via stan efter ett ryggstöd och hoppas det skulle hjälpa lite


nu blir det att äta lite pizza, vänta på att tony kmr hem från träningen och sen gå ut och gå. 
imrn är det ju nyår också, blir iaf en 3 rätters middag med tonys kompisar :)
 

klapparr

denna jul blev riktit bra, inte så stressig men vädret var ju verkligen inte det bästa. men tomten hittade fram iaf, fått allt från kappsäck, massagestol, gymkläder, tonvis med godis, ja å massa annat smått å gott.. åså en paalm! men tyvärr hade den inte rum i bilen så får åka efter den imorgon :D

idag var det julmiddag hos tonys fammo som gällde och imrn blir det mommos och sen til tonys pappa.. så ännu är inte julen över.. men snart! och ikväll blir det ingen utgång, blir en mysig bastukväll istället :)

24.12

åkte till jobbet igår och målade lite golv och fick sluta redan kl 2 så åkte hem och myste me tony resten av dagen.
steg upp, öppnade tonys present, och åkte iväg mot farmor ti kl 12. och sen hem och somnade på soffan. nu väntar ja på att kl ska bli 6 så blir det julmat hemma!blev ingen julgran hemma i vasa iår, så klädde mina pinnar :))

en halv söur eller halv dåli

November/December har varit fyllt med mörkt kallt och blåsit väder, en massa avsnitt vänner, julklappshandel, och bäst av allt julfestet som pågick på lörda 18.00-03.30... Började vid strampen med 3 rätter och en massa dryck, tur räddade Erica kvällen och morgondagen med att ständigt påminna om vattnet! efter lite dans så åkte vi vidare till mällis med gänget för att återigen ta upp dansgolvet och bardisken. sen kom även Tony dit och vi vandrade hem när krogen stängde! en riktigt lyckad kväll må ja säga :D
 
 RSS 2.0