fortsätter bara

lägenheten blev tagen, så nu är det bara att fortsätta leta ^^

men annars har dagen varit otrolit lung har suttit framför tv eller datorn.
morgondagen är fort, ett stooort ?

06.30


steg upp halv 6, och medans tony gjorde sig klar till jobbet kollade jag hold om mig, en dansk film som slutade otroligt stört. Skulle gå och lägga mig igen, men somnar inte.

987

idag har jag varit på en lägenhetvisning för första gången i mitt liv.
bland otrolit många som sökte den, hoppas vi att vi får den :)

mellandags REA´n2 bh´n
en tröjja
en halsduk
en vinterjacka ! på 70% riktit fyynndd
ett sims juttu
mascara
hårband&spennor
var i shopping påsarna efter en dag på stan.

försökte sova efter att tony åkt till jobbet men kom på att, varför inte söka vänkortet till gymmet nu så slipper ja göra det när jag har bråttom. detta ledde till en sökning i en evighet och inget kort hittade jag. kom även i samma stund på att jag inte hade mina husnycklar med mig, nej dom hadde ja glömt i jackan i korsbäck -.-

skulle få sova en 45 min till, men var så hungri så ja somna aldrig. så steg upp packade och gick ut å väntade på bussen som tog mig in till stan där louise väntade. Och vi gick på gymmet i ca 2h.

efter att omedvetet satt ett mascara i väskan på citymarket fick vi även ett gott skratt, och tur var att jag märkte att ja hade bort det före vi var vid kassan! :D ibland e man väl lite råddig antar jag ? (a)

efter ett par affärer gick vi till café de paris på kakao, och sen arnolds.  
tony kom från träningen och vi sjussade hem louise :)


28.12Spenderas med denna nöt :)

7gångengilt

Efter att ha tryck i oss julmat 6 gånger åkte vi till timo & chia i hopp om att få nått annat än julmat. Turen var med oss och vi fick en laxpaj och kalkonpaj och till efterrätt, pepparkaks cheesecake. Otrooligt gott! Så sluta julen fö min del :) Hann prova mina nya träningsbyxor idag också, gillar dem grymt :)

klappaarrmåste ju bara kasta upp lite julklappar.
Massor med godis ofc, lite köks saker, ett armband som det står Tony på, ett 100€ presentkort till gina, träningsbyxor i svart o rosa <3 sport BH, tröjja, örhängen, sminkväska, pengar, skraplotter, och en gemensam present med tony, en MICRO :D osvosv!

kl 15.00, till tonys pappa på, gissa vad..  julmat! :) sen kl 18-19.00 till mommos på, gissa vad.. MAT ! ;D obs it julmat

Juldagen

Har överlevt all jul mat hittills, men ennu är det inte färdigt.
steg upp någongång igår för att duscha och gå in till farmor på skinka, fisk och julgröt. 
Men gick iväg tidigare för att hoppa i bilen och åka till harrström runt kl halv 2. 
där åt vi en ny sats med julmat, ungefärg 3h efter förra maten.
Mot kvällen kom Timo,Chia o Jenny dit men då var klockan så mkt att vi måsta åka tbx till korsbäck. för att .. ÄTA.
det var då 3-4h sen vi sist åt.
I Korsbäck var bara mommo&morfar plus fam. då, nåja vi åt sista gången på den dan då åså öppna vi julklapparna. rusa iväg till harrström och öppna julklapparna där en bra stund, tbx till korsbäck en bra stund och SEN tbx till vasa halv 4 kanske ? :) 

En annorlunda grön jul, men kul iaf :)

God JulNu e alla julklappar inne i sina papper, och då tony kmr tbx blir det att åka till korsbäck :)

Jullov jullov kul kul kuul

På min första jullovsdag blev det en pizza till frukost. Den satt bra i magen nu då det antagligen blir julmaten som står i centrum dom närmsta dagarna... 

Nu ska ja vänta och se om heinix tar bort mitt snor som rinner och om maten sätter sig, så att jag ska ta bussen in till stan för att träna bort pizzan ;) .. börjar verkligen få kläm på det här med bussarna nu :D
Men först lyssna på lite musik medans jag spelar lite sims :D60 minuter


tvekade om jag skulle till skolan eller inte, men i tron om att dagen skulle vara fullsatt till kl 3 åkte jag iaf.
kommer till skolan för att ha modde, gör mina uppgifter på 5 minuter. Spelar nåt spel, facebookar, halvsover... tar kaffe å då får vi reda på att vi sku få far efter att vi va färdi. pluss att bara dom som int ha skriva engelska provet sku far o skriv he.. vilket betyder man ha tajji sig till skolan för att få far hem kl 9.
Fick lån lite pengar av fanny till bussen, åså for ja hem me den, så nu ska ja sätt på duntossor å städ rumme :)

klaustrofobi

Mitt matte läsande blev det inget av, var så otroligt trött att jag smög mig in till Johannas, lade mig i min gamla säng, och somnade i kanske 20 minuter :D Matte provet hoppas jag blir godkänt... men efter att vi skrivit det hade vi lite tid över så gick tbx till internatet, kollade csi miami, och Johanna kokade ihop revbensspjäll. sen tbx till några modde timmar åså rusa iväg till bussen för att åka på gymmet :)

provade även solarium för första gången i mitt liv, otroligt läskit spec, om man har lite cellskräck :p

7.30

Sitter tyst och snällt vid internatet och läser på matte medans alla andra barnen sover.

pluggbörjade dagen med johannas internat som vanlit, gick till skolan och åkte till vörå och makulerade i en timme kanske. åkte tillbaka till skolan till lunchen för att äta och sen skriva upp bortsprugna eller livlösa verktyg från backarna. 

slutade mycket tidigare en vi brukar så rosenlund var super och kom med mig i bussen, bara att hon fortsatte in till stan.  å nu måste jag kasta ett öga på matte provet som sker imrn. för sen ut och handla det sista julklapparna...

granenåkte till korsbäck på lördags kvällen, åt och klädde julgranen :)
på söndagen åkte vi till tonys fammo på julkaffe, eftersom dom ska bort över julen. 

nu gymmet me ronja!

shûppingPappa kom efter mig o johanna å vi for ti stan. Köpte lite julklappar..
Åså fick ja ett par skor av pappa :)
å nu ha ja paketerat in lite, åså snart till stan å köp mera julklappar me tony :) 


torsdag

Efter en modde presentation om dublin, en äkklig skoljulmiddag, ett lätt engelska prov sitter jag med rosenlund på internatet med en tee kopp i väntan på min pappa.

client aproachmåndag: åkte till skolan för att sen ta oss vidare till veikars, kommer fram och kommer på i det kalla minusgrads vädret att åhå ingen nyckel hade vi -.- fick åka tillbaka till skolan för att ta kaffe, gå till lägenheterna där några andra jobbade, sitta där och vänta tills maten, efter maten vänta i en evighet på att matti skulle sjussa oss tbx till veikars MED nyckeln.. och då var klockan runt halv 1 tror ja så blev inte en såå lång arbetsdag för vår del. 

Tisdag: började med verktygs sökning, sen glögg och lussebulle och ett random luciatåg i C-huset. åkte sen och aktiverade oss i veikars.
Efter skolan gick jag till rosenlund och vi bakade drömmar och tittade csi miami :)
på kvällen drog jag även med henne till gymmet :) 

idag var det meningen att jag skulle glad till skolan gå efter bussen till stan på gym. Men blev i stället ligga i sängen och sova till klockan halv 2 med en otrolig förkylning för att sen stiga upp och dricka en finrexin och läsa lite på engelska provet som bestor av.. 22 client aproach meningar + 10 andra meningar :P

:)

efter 3h dator sittande på modde, hade vi att fylla i ett papper på engelska å sen skulle det ha blivit mera dator sittande och ingen matte mittiplötslit så michaela och johanna var super snälla och sjussade mig till tonys :) i väntan på att tony slutar jobbe å att vi ska far ti frissan sir jag på superspinki vs super fet :D

8.3

Igår efter skolan tog jag, rosen,- och enlund bussen in till stan. Gick först upp till ronjas, sen på stan me rosenlund köpte julklapp, sen vinglade jag iväg till gymmet. Just nu, skolan och dör av trötthet.

julklapp 1


efter ett antal saker till mig själv hittade jag julklapp nummer 1, den till mamma, så en sak mindre att fundera på.  då var det bara 3 kvar :D
Är det bara jag som tkr att det är konstit att köpa julklappar till familjen :s
något jag aldrig har gjort men kommer antagligen göra det när jag blir stor och får en egen inkomst. Det är väl meningen att det är föräldrarna som ska köpa till sina ungar, inte tvärt om. det är min åsikt.
MEN i år var jag lite annorlunda för hittade en perfekt sak till min mamma så kunde inte hålla mig :)
ps. hittade min kamera i skolväskan så kastade upp 2 bilder från en skoldag :D

ledig dag 1

har mycket ja skulle måsta göra idag som bl.a gymmet, shoppa, åka å hälsa på mommo och sist åka till korsbäck men klockan e så mycket nu redan (a) men tror det blir att åka in till stan o e vad jag hittar på och kanske korsbäck någon gång ikväll.

massage

Sitter nujust i en massagestol på gymmet i väntan på att tony kmr efter mig. Sen blir det att åka till korsbäck :)

fredag

blev en jobbig skoldag igår med feber hosta och snor i massor. Så jag och norrgård åkte lite tidigare från skolan...
så var det bara att lägga sig ner på soffan och sova några timmar ^^

idag fick vi gå upp ganska tidigt för vi skulle till giganten och köpa en dammsugare till tonys mamma. På vägen hem svängde vi förbi melmo och hälsade på elmo :) sen hem å laga mat..
o nu.. vet ja int va vi ska hitt åpå ^

RSS 2.0