f*ck fever

inget gym idag p.g.a. feber, och även träningsvärk.. men en dag till i skolan pallar man väl

22.23snabbt efter att skolan slutat sjussades jag till gymmet. eftersom vi skulle prova på afropowerdance :D helt kul pass som vi gärna åker på igen :D efter passet satt vi oss i infrabastun i en halvtimme och före jag åkte hem gick jag till ronja för att se hur hon bodde nujust :)

kvällenshöjdpunkt: ett meddelande av charles att matte läraren är sjuk imorgon, så vi börjar halv 12!!
men att vara i skolan 1.5h känns otrolit onödigt... 

just nu, värsta pojkvännsakademin, sen gossipgirl!

lilla jul

Nödvändigheten att fira lilla jul är väl inte så stor. Det hör väl mer hemma hos dom mindre antar jag.
Men iaf tony kom på fredaskvällen och vi sovd i korsbäck över natten. på lördagen var vi hemma hos oss till kvällen, tills vi åkte till tonys pappa på mer glögg :)

fattar inte heller att det ser ut som att klockan ska vara 1 på natten fast klockan inte enns är 5, så nu får snön börja falla lite hårdare innan alla blir deprimerade i detta eviga mörker!

grr

Försöker se på idol med ljudet som hackar så in i hel... Nåja åkte till gw gallerian och kolla in nya h&m där för första gången. Hitta en stick tröjja typ. Sen sjussa tonys mamma mig till k-beck. Ikväll blir det gröt och glögg!

jahha

Ja-a nån shopping blev det ej, till louise passade det inte att ja åkte idag, fick jag tag i ronja, svar nej. Masa jag mig till gymmet iaf, ja. Har jag ont i ryggen p.g.a. dåliga ryggmuskler, apsolut. Nåja kanske morgon dagen bjuder på något mer en motgång.

korta skoldar

igår avslutades skoldagen efter bara 3h, som bestod av otrolit jobbiga matte uppgifter, och en ihopkastad meritlista & en kort platsansökan. sen var det bara att  åka hem. 

Dagens skoldag blev.. 0h :D eftersom.. ja att man heldre vill ligga under täcket istället för att gå till skolan är väl egentligen inte en bra orsak men man såg tydlit idag vilken vilja som vann. så somnade om och lät denna korta skoldag segla förbi i drömmarna :D
Kollade generation kill med golle när vi båda hade vaknat. Är en helt bra ny serie som brukar komma på lördagskvällen. nu väntar jag på att gossip girl ska bli ner laddar, att tony ska bli färdig med nån jobb sökning, att ronja ska höra av sig förhoppningsvis inom 24h så vi kan dra på gym, så ja slipper masa mig dit ensam. 
även nu vill ha godis, vill och shoppa..( skulle måsta ha en ny skolpärm, p.g.a den förra trampade jag sönder och matte läraren fortsätter att ge oss en otrolit massa papper jag säkert måste spara ett tag -.-) men sist och minst vill jag mest till louise, det får bli prioritering 1 för idag.

20.11.11

den första snön kom som planerat i helgen. Och jag är en av dom få som tycker att det ända bra med snö är att det blir ljusaer ute, men annars suger snön. igår hadde ja lite feber och var överdrivet limin i kroppen efter gymmet. så på kvällen efter att ja å tony varit ut och ätit åkte vi på kaffe med hans kompisar.
idag har vi inte riktit varit engagerade och orkat hitta på något, men sönda är ju en vilodag. pluss att det är 20 idag, =13 månader <3

idag

Känns bra att ha fredagen ledig, förutom att jag nu inbillar mig att det är lördag idag. Och att jag vaknade av mig själv runt 7-8 imorse var också irriterande. Men åkte nångång på dan till tonys pappa för att gå ut med elmo. Åkte till gymmet ensam för första gången idag, gick nog helt bra fast jag inte hade ronja vid min sida men självklart mycket tråkigare. Nu till sjukhuset och hälsa på morfar.

nu gymmet


15.11.11


sitter ensam vi tonys med en kopp tee, en kaka och topmodel 16, och en tvätt som skulle måsta upphängas.
imrn blir det en dag full med modersmål och matte!


skolan

Lämna i skolan idag me johanna X2, o robert. Fixa lite fönster o nu ska vi, kör ut dom lr na.

istället för gym

gick ja efter några nödvändiga saker >< 
hade en kort dag från 10 till 13.30 typ :) åkte bara runt och tittade på kommande projekt.


farsdag

Igår var tony lite chaufför, sen lånade vi tonys pappas bilen och tog med elmo till korsbäck :D

farsdag firades med kaffe hos tonys farmor. nu bara hoppas att jag int blir sjuk, har lite stegring idag men kanske det ger med sig över natten :)

Imrn, till skolan kl 10.00!

hejdåIdag fick vi ta farväl från vår kära praktikplats. Har varit en kul tid och vi hoppas kunna åka dit igen nästa praktik :)

pga för få timmars sömn på natten, har jag halvsovit mig genom dagen, somnade i några timmar när jag kom hem, och är iaf huur trött som hellst, får kämpa bara med att hålla ögonen öppna.

sista dagen

på praktik är imorgon. kommer nog att sakna stället, fast nog kmr det att bli shönt på samma gång att komma tbx till skolan :)
efter att ha svettades i jobbet, åkt hem en liten stund åkte jag och ronja till gymmet :) tkr det är synd att vi inte började tidigare, helt kul ju, och känns super efter, förutom att ja kmr inte att kunna gå imrn av att jag är trött i benen :D

bruntunderefter.
efter 2h och 95€, saknar jag mitt blonda hår, men nu är det nästan som min vanliga färg bara jah.. 
men tkr värkligen inte jag ska va brunhårig men.. kanske en vacker dag i framtiden e man blond igen.


på jobbet idag har ja målat dörrkarmar, haft varmt,och varit trött bara 2 dagar kvar...

bye bye blondie


tisdaagefter en jobbdag med golv-, och dörrkarmsmålning åkte vi till gymmet för att pröva lite. med en mycket vänlig personal fick vi en rundtur och en vecka med gratis gym. vi prövade oss på lite maskiner och sen satt vi i infraröda bastun tills det var dags att åka hem igen och kasta ihop lite varmasmörgåsar :)period 3 ser ut som följande. liten bild men huvusaken är att vi är lediga på fredagen

3 dagar...

Kvar, efter denna dag sen är man tbx till skolan.. hurrar och dör på samma gång. Idag skulle det behöva stå lite shopping på schemat, men det lär det inte bli något av -.-

07.11.11

har ju hållit mig i nästan ett halft år nu så ringde frissan idag och beställde en tid till onsdagen. så sista dagarna som blond nu.. :/ Sen ska jag och ronja ta tag i lite saker och ha som mål att äga ett gym kort i slutet av denna vecka!

fredagskväll

Efter praktiken och en dusch åkte jag till malax för att avnjuta en pepparbiff med heidi :) Kolla film, halva idol, och lite av en till film. Å nu kmr snart tony o hemtar mej :)

ronja=klumpi


Ronja gör det igen... fast idag hoppa hon på en skruv, så inte en spik denna gången :D 
men allt fixar sig med lite papper&målartejp (y)

huåreskulle seriöst måsta klippa och färga håret nu... men njää it än
har får jobba med ronja hela dagen idag vilket inte har hänt många gånger.
har inte hunnit göra så många fel under praktiken men idag måla jag en trapp juttu i heelt fel färg :'D men shit happens.. :) imrn ska jag och ronja ta tag i saker och söka oss och besöka ett par gym för att disskutera lite priser osv :)

RSS 2.0