gott nytt åråker och äter ute me bella å anni och sen firar indet nya året hos bella!

30.12kastar upp en mörk bild från gårdagen, hade bella & ville med som sällskap till ollis. blev en kul kväll och hem vägen blev lite flummig, med snöhögs dopp, danskar och glögg?! :D

vaknade halv 4 och dagen var över typ. men lika bra va nu de. men har luggit på soffan, ätit bränd pizza, tyckt synd om mig själv och funderat över mårgondagen.. sen var vi ut och gick en bit, både ja och tony hann vara ner i marken före vi va hem, fan så halt !

vackra vinter
Vintern e så fiin, de e dom jvla friska brisarna som förstör den...
skulle måste hinna gå och vinterfotografera-.- 

ledigheten kmr att blåsa föri snabbare en någonsin, har hunnit vare med lousie på mellandagsrea, glöggat med fanny, ätit massa godis, och gymmat, står en del på listan som ja måste hinna med men får se hur det blir med det :) 

God julhar firat jul i korsbäck först vid farmor med kusinerna och sen hemma hos oss och vi avslutade kvällen och natten i harrström.

juldagen kan ja säga var allt annat än bra, vakna med sjuk mage och börja kasta opp lite.. så tony sjussa hem mej ti korsbäck så fick sova och se på ronjarövardotter med pappa ^^

men annars mår bättre nu och nöjd över alla julklapparna :))

lördagsmyssjuk passligt till jul, men kryper ner i soffan med lösgodis och stannar där tills imorogon!

jullov

kasta in på företagsjulklapparna :)
va ti skolan å satt å så dum ut en stund å sen for ja me erica å bella å åt ti abc å sen ti bellas å pajj hunden. nu snyt me å ga ligg å vänt på att tony kmr hem!

hevahehe

idag tog vi farväl från mbk fö en liten stund iaf antar vi åker dit igen efter skolan e slut :)
började iaf morgonen med julklappsutdelning, får se va vi fick imorgon ;)

nå iaf så åkte ti vasklot i 3h sen blev ja kastad till.. jah.. nära gerby.. å måla lister i 15min åså vidare till sundom men hade tur och fick sluta 2 idag! sen har ja sovit bort heela kvällen så vaknar väl 5 imorgon :') meen imrn e de julkaffe som gäller!! ska bli aaaskul att se allaa :))

picknickkorg suprisesprungit på stan och gjort allt möjligt idag först va ja me tobias å madde å köpte alla julklappar färdigt sen me erica å köpte en liten julkkapp till chefen. och mitt i allt det hann jag köpa ett par byxor. som var röd/oranga.. aldrig ägt ett så färggrant byxpar men nångång ska vara den första.

sen körde vi me en julblomma till tonys fammo och när vi skulle hem hade hon lagat en julkorg till oss. åh i den fanns allt från kaffe, tee, doftljus, pepparkakor, kökshanduk å en massa annat. suuper mysit :)

ett måste är också att åka på picknick med louise på sommaren med korgen! :))

this morning

Igår var det en stressig jobbdag halva dagen i vasklot och resten i sundom... sen direkt nr ja kom hem åkte ja till Bella och va hundvakt :) och direkt efter det åkte jag till erica och chilla å fixa våra timlist papper :)Och i morse skulle ja få sovmorgon ( bara en halvtimme längre en vanlit men iaf ) men vaknade mycket tidigare av att golle inte kan hitta sitt ballskydd före träningen, så efter att vi svängt upp å ner på lägenheten hitta vi de tillsist,, allt detta före kl 6  -.- nåja då han for färga ja håret i brist på annat, men iaf blev apsolut inte som ja hade tenkt mig, de skulle varit ljusare... men iaf utväxten ser nu inte så jvla rutten ut.. 
Idag blir e julklapps shopping igen men idag med Erica :)

paketering på G


shoppingen slutade med fika :) fick int hem så myki julklappar just då men idag ha ja vari lite överallt å köpt lite mer, pluss en massa annat också som vanlit. 
annat idag såå ha ja vari ti bella och sitt på hunden hon ha tagi hem.. och ja blev kär ! :)) 
sen blev de glögg, kast upp julgranen färdigt och paketera lite klappar :)

en lite bättre dag

ett spontan köp från chefen när vi skulle handla skruvar, så fick vi även en varsin skruvdragare. sen blev vi bjudna på lunch! vilken dunder dag!

ska ta en powernap för att sen orka med louise resten av dagen :))

almost donelämnar konstit mycket skruvar över men han hålls ju ihop :D

lasagne

fick tapetserat färdigt i smedsby idag och får hoppas dom blev nöjda...

när ja kom hem provade jag på att laga lasagne fö första gången, blev helt okej :) sen bakat och städat resten av dagen..

imorogon hoppas vi på en chill dag med att hitta ett hål till alla miljoner skruvar till spegelskåpet och sen blir det en dag med louise med julklappsköp osv :))
kasta in en dåli bild på hur skåpet såg ut först och en på hur det börjar se ut :)

massage

Efter en lång och fitti jobb dag med konstiga tapeter åthelvetes dålig grund vi sku tapetser på, skämde bort mig själv och åkte på massage till smedsby! sånt man borde göra oftare
men som tur börjar vi 9 idag, får hoppas på en bättre dag idag!

Söndag

igår blev he lite spring på stan me Mia :)

idag gymm och en veckas mat inhandling.. erci, vafan va he tu levd på.. kan säg.. närt tett belopp vort e it ! -.-

23.38

varit och hämtat subway med bella och starta me lite fredags mys där.påvägen hem gick ja till siwa. köpte bla ägg som ja sen ändå kastade i gålvet när ja kom hem ?! -.- köpte även oboy som man inte druckit på evigheter så istället för glögg gäller nu varm oboy :)

Ziua Independențeisprutmålat hela facet å håret igår :p 
och idag har vi firat självstendighetsdagen hos Nina och sen kollat lite på balen i melmo :) 
 
jobbet kallar imorgon också, blö! 

MBK

efter klagandes på håliga strumpor och otroligt kallt väder, blev vi ett sockpar och en tröjja rikare :'DAnnars har vi stått i vårt lilla målar tält med sprutångor upp till öronen och slipat nån spegelskåp i slutet av dan :) 

problem lösning
haft lite problemlösning idag. så idag har vi fixat ihop en/ett sprutbox/spruttält, och sen fixa vi upphängnings krokar å sånt :') å resten av dagen gick ut på att läsa kontaktannonser och köra runt me kenneth till olika ställen.

sömnlös

ligger och hostar diskret i sängen och försöker att inte väcka min andra hälft.
dricker tee mittinatten och får hoppas att det hjälper!
å härregud va de är ljust ute nu när det har kommit lite snö :o

lillajul

 Körde till korsbäck på lillajulsgröt igår !


idag klädde jag iaf på mig en massa kläder och gick ut i kylan för lite frisk luft :) 

och efter powernappen, baka ja ericas bärpaj :)

RSS 2.0