doneEfter ett par jvlit många timmar är det ner rivet och spacklat!
har även hunnit med ett besök till farmor idag :)
och, nu hoppar jag i bastun och tvättar upp mig, och sen hoppas jag tony börjar vara här :)

Imorgon är det 0 dagar kvar!


skottdagen

Igår kom moffa efter mig till tonys och jag satt där ti 6 typ, blev en vatten kokare, te kokare, konsärvburksöppnare, "ost kopp", kakform osv rikare :) tony kom efter mig och vi åkte hem och stekte några lövbiffar, sen hoppa vi snabbt i bilen till korsbäck.
steg upp 20 före 5 i morse och tony for till stan, jag gick förståss och lade mig igen tills kl var 8.45 :) åkte till frissan sen och handlade å nu ska jag börja riva tapeter !


ändast borden och neråt.. fyfän

27.2

Efter en liten sovmorgon hoppade jag på bussen och mötte upp Fanny utanför gymmet. 
Gymmade och åkte på en kakao :D åså blev vi hungriga så vi gick till subway, sen kom Fannys pappa å han sjussa hem mej :)Imrn blir det att åka till korsbäck..

cry tears of joyfysik skit


fast jag har sportlov sitter jag ändå och försöker klura ut lite skoluppgifter, funkar inte så bra med fysiken eftersom jag inte vet vad det ska handla om till 100% :s

update

Inget intressant hender i mitt liv nujust, igår blev det spinning + gym med johanna & ronja :)
Idag blev träningen kortare än planerat pga pratglada klasskompisar utan för gym dörren ;D

Och annat idag så har mitt hat för finskan vaknat igen efter att jag faktiskt haft tankar på att jah kanske nån dag kommer jag att kunna detta konstiga spårk, men dom tankarna är nog bortblåsta efter dessa timmar finska -.- 

i vecka kvaar! & imrn sportlååv!

första hjälphaft första hjälp kurs idag 8->14


20.2

Hela heljen var vi i korsbäck, och bl.a städade ur mitt rum och kollade lite vad jag behöver ha med i flytten, inte mkt med andra ord. På söndagen kom vi tbx och vi hann med ett besök via tobias lägenhet ^^

Sånt här hittar man när man städar :D


Onödiga skoldagar... känns verkligen onödiga... idag åkte man till skolan för att lyssna på.. nått om trävård ? och sen få en uppgift som ska vara färdig om ca 2 veckor.. åså fick vi åka. Nåja gick med johanna till nate åså fixa hon till lite mat åså to ja bussen ti tonys
.


1år&4mån me golle <3

JYSK

med en otroligt limin kropp, tog vi oss genom zumba, och gick till nått miljöhus crapp mitemot polishuset.
lyssnade på en "föreläsning" en timme åså fick vi åka. Jag o fanny våldgästade ronja en stund före tony kom efter mig.
Efter att vi ätit åkte vi till jysk för att hitta ett nytt matbord, men .. blev en divaan soffa också (a)


12.00Imorgon är det en liten sovmorgon, och sen zumba med Ronja & Fanny före skolan!

börjar skolan först 13.45 tror ja..

regnskogen

Åkte till skolan till 8, hade en presentation med fanny om rengskogen. klockan blev 10 och vi slutade.
tony kom efter jag fanny å johanna till skolan kl 11, åkte in till stan gick genom saluhallen eftersom jag kom på att jag och johanna aldrig gått genom där? :p åkte och tränade med ronja kl 12. och efteråt gick vi till ronjas och åt en tonfisk bagel och kollade jersey shore!

2 veckor kvar nu

äntligen hemmaefter en skoldag på 3,5h hjälpte jag johanna att mublera om på internatet :) 

Sen gick jag i snöovdret till bussen, väntade i 15minuter, och nu i väntan på tony, ska ja kasta ihop några fysik uppgifter, se äntligen hemma och dricka te!

Alla <3-dagKastar in en bild på slutresultatet av yrkesprovet. har hunnit riva ner allt redan och idag har vi snickrat ihop ett hörn som vi läggde våtrumms matta i,  tydligen brist på att göra något.


Efter skolan överraskade golle mej med blommor <3Och efter skolan, åkte jag till Heidi som hade mary kay .. "party" :D efter att prövat ut massor med produkter och haft en kul stund, tog jag hem en lotion som tony då köpt till mej som present. 

nu mysas med älskling
:)<3

valloniaIgår åt vi tortillas i melmo, var på bio med golle tiia&tony.

Idag, mat till vallonia, eftersom tonys faffa o fammo fyller, sen dit på kaffe.

efter regn kommer solsken

provar igen och nu har vi en ny lägenhet på korsholmsesplanaden, så nu är det 1.3 som gäller!

fredagen

Startar med att tony sjussar mej till ronjas där jag sitter nu, och snart hoppar vi på bussen till brändö för att gymma själva lite först och sen nångång kmr klassen. Senare idag blir det att åka och se på en lägenhet :)

min lediga dag

Eftersom vi jobbat hårt på yrkesprovet, och är 90% färdiga fick vi en ledig dag som jag tenker spendera på detta set. Lunch me tony Gym halva dagen med ronja Sen göra ett arbete om regnskogen hos ronja.

dag 1

Dag 1 typ.. fast endå inte.. så sitter iaf näästan alla kakelplattor på plats, bara sista varvet kvar. så imrn blir man antagligen färdig :)
igår var vi till heidi en sväng, med presenter å sånt och före vi for hem åkte vi på tee till melmo.
Idag är det 3 veckor sen jag satt min fot på gymmet pga att jag varit sjuk. så bestämde mig att jag var frisk ikväll och åkte dit med ronjaa :)

Gårdagens

runda på stan, hittade jag en träningströjja, en basic målar tröjja, en rosa cardigan, en orange tröjja och ett nagellack


Sen skulle vi till korsbäck men hann bara tanka vid st1, så fick vi svänga och köra till veikars, för att hjälpa tobias med att lyfta några stockar. och före vi for gick vi in på kaffe. sen till korsbäck på en snabb visit :)

18

STOORA och måånga grattis kramar till Heidi som fyller efterlängtade 18 idag :))
fest longt nu hödu! :D å lycka till me körkorte :)) <3

RSS 2.0