lördagsitter hundvakt ikväll :)

duschaholik

Skulle göra vad som hellst för att ha ett långt, tjockt o friskt hår nujust. funderar att klippa det kort, och sen inte duscha hela tiden. hur det fan ska lyckas vet jag inte, vem vill gå runt och ha en smörfabrik på huvet? aahh.. vf ska allt bara vara så svårt. vf int bara raka av sig allt när man endå är på gång -.- 
Långa frisyrer

annars e ja glad att ja int övertalade mig om att "ja e frisk" vilket jag absolut inte är, hade nästan 39 grader igår kl 10.. så var väldit glad att jag inte låg på en vandrarhem då just ... 

tony frisknade till igår och åkte till jobbet idag medans jag har lämnat hemma och funderat över mitt hår, lyssnat på musik, snutit opp en halv wc rulle, och kollat 90210... blööh...

sjykis

Emma ligger hemma med feber och dricker finrexin medans alla andra barnen är till hesa! -.-

spinning+bodypump

Har blivit slarvandet med träningen så jag och Bella åker på ett pass spinning och sen bodypump!

25.3

insåg just att det är bara 3 veckor kvar tills praktik.. huhhu

kastade ihop mockarutor igår för mamma och pappa skulle komma på besök ^^
Fick vår första blomma till lägenheten också  :')

fredag

ska snart dra ner till bussen och åka till skolan på 3h finska -.-
men finns det något som slår att vakna på sin sovmorgon med strålande solsken? 

vårfeelis

Känns som att våren verkligen är här nu, iaf idag :D Efter skolan åkte ja med ronja till bibban, gick till McD efter en milkshake och satte oss ute i vårsolen och kollade på människor :D ronjas kompis kom och vi gick till arnolds åså fo ja hem :) idag blir det att laga lite mat och ta det lugnt.. tar paus dag kanske..


motivationsbrist

har varit otroligt motivationslös på siståne, fått slepa mig själv till skolan och gymmet. 
på måndagen prövade vi iaf på bodycombat för 1 gången.. och detta gjorde att dagens träning blev, totalt fuckad.. är så limin i ryggen att ja dör!! men försöka mig på gymmet iaf men.. kunde bara gå, så satt i infran i över 30 min istället :)
Nu på mat till Orrnääs :)

4 daana

Fredagen... efter skolan gick jag en sväng via apoteket, gina o makuuni. gick hem städade, tonys mamma kom och ja lagade tortillas,efter skulle vi mysa på soffan, men ja somna ganska snabbt (a)
På lördag, Louise&Jan kom hit på besök, vi fick en sök tee ask och tee som inflyttnings present :) nåja vi teeade, johanna kom på ett besök, och massa gott hade hon med sig :) men mittiplötslit förlängde vi lolls&jans besökstid till att vi åkte och äta till shanghai, hyrde filmen IN TIME och chillade på soffan :) sen strax efter att dom åkte, dök johanna upp igen och vi bäddade soffan, kollade en liten stund på nån film, sen gick vi och lade oss :)
Söndag, Började kolla 90210 som louise brukar se på och hittils verkar det jätte bra, har det på nerladdning i högstahugg! på kvällen åkte vi till korsbäck
Måndag, min lilla lediga dag, vakna och steg upp med tony då han skulle till jobbet, skulle gå och sova, men före skulle jag starta nerladdningen men gjorde istället så att en propp åkte i halva huset (a) 
Mommo och moffin kom hit åså sen åkte jag hem med dom. 
Tony hade varit till posten och hämtat elisa paketet så nu har vi igång vårt supersnabba nät och våra tv kanaler (y) :D ska försöka masa mig till gymmet ännu idag! :)tattad bild men iaf vår söta digibox, modemet ser lite liknande ut :)

måndagen den 5

har tydligen varit min och Rosenlunds dåliga dag idag ^^ inget har gått som det velat. 
efter en jobbig skoldag märker man att man har tappat nycklarna ( dom hade bara fallit i tonys bil imorse) iaf så bella får sjussa mej och johanna via orrnäs för att hämta extra nyckeln och sen hem ^^ 

Åkte på stan med johanna och köpte saker som, ett lås till förådet, en termomerer ute/inne, en glödlampa ja osv :)
igår hade vi besök av tobias o madde och sen på kvällen tiia&tony, vi sku si twilight sista filmen men den va lame så vi spola fram till slutet åså stängd vi av! å idag kom tonys pappa å marianne med elmo på besöök :) 

Imorgon drar vi en till lame skoldag med fortsättnigen av 1 hjälp kursen -.-

lägenhetendag 2

skurat köket i två dar och har nu börjar plocka in saker i skåparna, har fullt upp :) har varit till LIDL och handlat allt torrt som inte behöver kylskåp som socker ja allt mellan himmel och jord, vill inte veta hur dyrt det blev, vad skulle vi göra utan tonys snälla mamma!? :)
åså har vi beställt internet och tv kanaler idag.. puhh 50€/mån..

morgon blir det att flytta möblerna :)

tandläkaren

åkte till tandläkaren för den årliga kontrollen, hade ett hål så sitter nu med halva munnen bedövad! -.-
har packat mina saker nu, och ska snart börja ta mig mot stan :)

RSS 2.0