79

Gick över till "grannarna" igår, lolls å jan alltså, så satt där å myste lite å sen åkte vi till malax å kasta av louise å fick hem lite äpplen :) åså fick ja sjuss hem.
 
men han inte va hem så länge så had tony å nå kompisar, låst ut sej :D så åkt me tobias ti malax igen då å mött upp dom. åt lite åså sen somna ja på soffan :D 
 
å idag börja ja dagen med tårta hos fammos, fö faffa fyller 79 :)

sweet 18

För några år sen var det dom som sa att förendringarna var dåliga och efter det lärde man sig ganska klart att man ska lyssna på sig själv, för utan den förendringen vem vet var man skulle sitta idag. å nu efter många år är du fortfarande i mitt liv och hoppas att du kommer stanna. så fast vi inte pratar varje dag så tänker ja allti på dej specielt en dag som denna, hela 18 år, men som vi kom fram till imorse, på längden lär du inte växa iaf :) 
love u like a sis!
 

sista dagen


Har dom senaste dagarna varit och bytt golvet hos chefens dotter, som hade en supersöt hund och en snart ett årig dotter vilket gjorde att vi blev väldigt distraherade ibland :D och tills idag hade vi bakat bulla som vi tog med för att de va sista dagen där, och det är som vanlit, man skulle inte vilja åka när man börjat trivas där och känna alla lite bättre.. :/ :) meen vi ska ju iaf dit snabbt några gånger ennu :) 

nr 3

har överlevt körlektion nr 3 och idag körde ja i centrum.. och att bromsa växla.. på samma gång! kopplingen bromsen gasen å hit å dit åh näh kordinations svårihetern smyger fram :')
men ennu är inte vasa avstängt. annars har jobbdagen varit.. kall.. :')

merci och första körlektionen

efter att ha gått som en mumie genom arbetsdan fick vi super bråttom hem. hann no bara kasta av mig kläderna å dra på nya åså hoppa på cykeln åså iväg ti bilskolan. körde första gången idag nudå.. jah för att vara första gången bakom en bilratt.. gick det jätte bra :) super kul och väntar redan på nästa :) efter att vi ätit åkte vi ti flygfältet å hämta upp tonys mamma å sjussa hem henne :)
så fick lite godsaker som merci, chokladet man endast sir på tv :)

ps. ringde efter mina röntgen bilder idag, allt såg helt normalt ut, så får äta lite piller å en massa nässpray nudå å hoppas de reder sig!

dammbrunnen

Började dagen på bästa sättet man kan tänka sig.. sitta vi dammbrunnen me erica i typ.. 2.5h. och kom inte fram till nått annat än att personalen är jätte otrevlig mot mänskor som frågar hur lång vänt kön är till röntgen, och att man alltid får näs spray på recept om man har i bihålorna åh ja att man inte ska åka dit om man inte hör dit, för dom gör allt så fans inväklat.. tex mina röntgen bilder.. om ja kommer att få ett resultat vet ja heller inte? ska tydligen ringa till korsnästågets hälsostation jah.. nä.. ja har ingen aning.. iaf kom till jobbet passligt till maten åså sen satt vi lite golv :)

stassfrass

var till korsbäck på mat idag, mmhh lax :) sen fick vi nån dum ide å to båda kissona ti vasa :D balti ligger i sängen å erika.. veta fan va hon gör :)

lördag



lite mys framför tvn efter att jag städat lägenheten.. lr ja sovrummet kvar, om ba klädderna i skrubben skulle reda upp sig själv -.- 



golvläggning

Idag har vi lärt oss något nytt.. att lägga golv! :D super kul, inte alls så svårt, lr inte grunderna alltså :D 
så idag ha vi lagt nå knasiga grejjs på golvet åså sen vänta vi medans dom laga dit värmeslingsduken, åså fick vi si på en stund, tills vi fick klick dit dom å såg å sånt :) 
 





höst

 
står och väntar på erica som har försovit sej :) löven bara dalar i nacken, mysit me höst! 

byråån




Bella kom me till jysk efter byrån me mej, paketen vägde 25kg/st -.- men de klara vi ju galant :D 



och efter 4 timmar pluss en kak paus, massa svordomar, lite våld, lite bortlämnade skruvar, inget limm, och liite söndrig spånskiva.. så står den ju faktiskt helt stabilt nu :) 
tack bellaa för hjälpeen! :) 
 

daimkladdkaka



Har i storsätt hållit på med listmålning hela dagen så nacken och axlarna är jätte stela nu -.- 



å när ja kom hem laga ja kakan färdig :) 

10.9

ännu en måndag har snart passerat, och som vilken annan måndag har dagen gått långsamt och vi har inte fått typ nått gjort :D när ja kom hem stekte ja pepparbiffar och laga även så de blev över till lunch :) sen baka ja lite tills imrn :) 
 
å nu e praktikplatts sökandet i fullfart igen, får se hur många firmor det blir innan man får ett ja nudå :D 
1 nej hittils :D
 
Nu Tee, och kolla på nått onödit till X-factor börjar :)

bondomelett

heljen har gott snabbt som vanlit, har inte gjort så mycke, varit till melmo på mat, kollat bridesmaids ja å bara mysit :) efter att tony åkte har ja städat och lagat en bondomelett till lunchen imrn 8)
 
veckans planer då: hämta min byrå på ett eller annat vis, försöka skruva upp byrån på ett eller annat vis :D, bolla me bella, laga upp en träningsplan & bilskoleteori, japp det är de viktigaste hittills! :) 
 

just nu..


25h

Om 25h kommer golle hem, längtaar! :)


vår jobbdag nudå..  har primat lite innanför dörrarna, jah fan va vi gjorde i morse minns ja inte? ytmålade i elförrådet kanske? åså när jobbet tillfällit tar slut går vi runt å kollar på när andra jobbar, tex när grävmaskin killen å kjell skulle gräva ner ett rör i marken, vilket var jvlit underhållande :') sen slipa vi förrådsgolvet som vi kommer att måla imrn, en helt lungn dag.
 
Efter jobbet åkte å handla me tonys mamma, härregud säjjer ja bara, kylskåpet och hyllorna var inte enns så här fulla när vi flyttade :D köpte typ 5 plastpåsar med mat, synd ba vi har så litet kylskåp så var lite svårt att få rum :D
men nu e ja super hungri och ska äta allt mööjlit :DD
 



cake Tuesday

 

Idag bjöd rune på massvia bakelser, var super mätt efteråt :D
seriöst..kmr se ut som 


2 michelingubbar efter praktik ;)


Ps.. första 5 körlektionerna är inbokade..  härregudhärregudhärregud

tisda

 
tralala off to smedsby:)

tacopaj

 
efter en lång powerwalk med louise gick ja å handla å kasta ihop veckans lunch som fick bli tacopaj :)

awkward

Igår kom heidi på ett besök och hoppas på ett även idag :)

Min morgon blev totalt förstörd efter att ja haft väckning på 6 för att ta biotikan, men de va dumt gjort.. pga, att ja vanlitvis stiger upp den tiden.. men skillnaden är att när man måste upp så då fan skulle man kuna betala vad som helst för att bara få dra täcket över huvudet, och när man får göra de.. då funkar de inte på de viset -.- nåja somnade om, men sovd super dåligt till halv 1 tror ja ^^ så steg upp och har haft awkward maraton och stått i duschen en evighet :)

PS..Igår va tonys mamma och köpte en byrå till oss, för skrubben ser ut som andra världskriget!.. -.- men det dröjjer ett tag innan den kommer :/

RSS 2.0