på postenåkte till kbeck idag och hälsade på mamma, och när ja kom hem hade tony varit ti posten. så vår fitnesstukku beställning hade kommit :)

Boxing night

Åkte med Tony, Conny, Sandelin & Tiia till HP igår på boxing night, var inte som en vanlig lördag så helt kul, matcherna var ganska korta förutom den sista som var riktigt bra! före vi gick hem i kylan skulle dom äta, så blev ett nattbesök på subway. 


Idag har tony rullat in mig i täcket som en kebab och jag slapp inte bort på en evighet... 
chillat och sen kom Tiia&Sandelin hit och kollade UFC, där en bröt sin stortå.. fyfan!

3/4 donehar varit i skolan och dött lite inombords som vanligt... och sen åkte jag med johanna på gymmet, började verkligen bra.. där möttes vi av nån som hade en jvlit mycket dåligare dag än vad vi hade haft och tänkte nästa vara tvungen att lämna johanna på utsidan -.-
men det fixade sig och det blev ett bra arm och rumpa/ben pass..

Nu skall jag ställa alarmet och vakna till min sista skoldag!!!

suvi

Idag har ja hunnit med en jvla massa!

varit me Erica till gw imorse, sen kom bella å erica hit, sen när di for typ kom lolle hit, vi for till loppis, sen hem me bilen och in till stan, Sen till mia i vöråstan fö lolle sku klipp sej sen gick vi hem i blåsten!
 


Hitta nya uggs och en tunika :)

2,5

kvällen spenderades vid bellas igår, fick se deras nya kök också.. så jvla nice! :)

idag "firar" vi 2,5 års dag, vaknade och fick 10 fina rosoor. men annars händer vel inget spec ikväll ska på nå kalas osv iaf :)BikBok

Shönt att vara ledig igen så passade på att gå på stan med bella idag, blev besök till nya BikBok, ganska liten affär men det blir väl bättre sen då alla sitt affären och då kanske inte köerna är oändliga..  

allt e från bb, förutom väskan från h&m

18.4

varit i skolan och dött lite, ute med elmo och imrn är det bik bok me bella som gäller :)

tisdag

har spenderat dagen med erica och norris, varit till gw och sökt 60 tals kläder till N, så efter en massa butik spring hitta vi nå tillsist då ^^ och jag som inte äns skulle köpa nåt... måste ju vara som alla andra barn och köpa en "leder" jacka ^^

eggs and rainKokat lite ägg, och väntar på att regnet ska ta bort snön :)

2244

Varit på vårens första länki, 5km!
obs, min kondis var seriöst som en överviktig 60 åring så riktit bra kan ja ju verkligen inte säga att det gick ;D
men kanske man orkar ta sig ut en ny gång, det kan ju bara bli bättre!

12.4Har samlat in mina sista 70h och skolan är nu typ färdit, så bara att vänta på sommarvärmen!

"firar" detta med.. home made pizza och sims lan i Havras! och.. till allas förvåning.. . . FONDUE!!


2 dar kvar

fönster skrapandet har bara fortsatt.. lr idag har vi mest sjungit i trapphuset och solat, sen slutade vi liite tidigare också eftersom vi var färdiga med båda trapphusena.. ><


när jag kom hem, fixa ja till flygande jakob och städade lite ^^  

jvla otur

nåja i häljen blev det lite jobb och en natt i korsbäck, på mat till orrnäs osvosv de gamla vanliga ^^ i jobbet knallar det och går, om man gillar skit jobb.. nackdelen med att vara praktikant är att man blir tvungen att göra jobb ingen annan vill göra. nujust e vi vid finska yrkes skolan och skrapar/målar fönster.. som kanske ändå ska bytas nya.. fcking great.

och fattar inte ibland hur fan jag lyckas. ligger i sängen efter en lång dusch när det börjar klia i ögat, kliar lite och då var det kört, ögat svälde som faan på nån sekund bara. fick säkert nån hudkräm lr nåt i ögat. men fan aldri fått den reaktionen förut. tur att det inte hände på morgonen iaf.. får bara hoppas svullnaden lägger sig snart för den irriterar otroligt mkt.!

1/8igår hade jag erica, norris och lolls på besök. erica och jag fixa sommarjobb. sen fixa ja å lolls mat, för att sen orka på ett bodycombat pass!

och eftersom jag har 2 veckor kvar av praktiken skicka challe mig till en random firma där johanna som tur är! såå steg upp imorse 05.15 och johanna plockade upp mig och vi åkte till sundom för att slipa en jvla massa och grunda lite.
bara 7 dagar till!

RSS 2.0