clouds

knogat på i sundom hela veckan och har så jvla sjukt i handlederna!  -.-
denna vecka har vi försökt plocka upp inköpen från helgens ikea resa så igår hade jag Erica & Ricki att hjälpa mig skruva upp tvhyllan, tuusen tack till dom! den blir så niice! :) imrn blir den färdig!
fick hem en massa små saker från ikea också, som glas, nya tallrikar, klocka, lampor, filtar, gardiner en hylla till balkongen å massa annat smått ^^

har även hunnit göra ett besök till louise denna veckan, där vi tänkte dö tillsammans efter ett besök till stenco, 
sen hjälpte jag henne packa även fast ja skulle vilja att hon stannar här! sen blev det mys framför tvn med glass och thebigbangtheory.
 


 
 

sön-tis

varit på konfirmationskaffe och haft elmo att simma på söndagen bytt jobb ställe till nått ungdomshem i sundom, även bytt färg, kul att måla en fasad nåt annat en gult! sen jobbat kväll stått på taket och målat så har brännt min högra axel och högra kinden ganska fint idag och haft så förbannat olidlit varmt.. sist och bäst fick vi hem och uppskruvat balkong möblerna! niice blev dee :) nu natten och imrn blir det ladyline besök att säga upp gymkortet sådär nu efter att 2 åren har gått och sen i kvällsjobbet ^^

dop nr 2


som tur gick detta dop lite snabbare så man fick åka hem och powernappa lite, sen åkte jag å simmade med tobias och sen spenderades kvällen med nytt folk i singsby :)
 

!

efter tre dagar med jobbtimmar på 14-15h tar jag och säger godnatt! imrn blir det dop nr 2!
 Före
Å efter
Före
Ååh efter...
 
 

RSS 2.0