stickningar

sitter och kaffar med tee och vindruvor. har hur mycket jobb som hällst kvar och värst av allt. har värsta stickningar i
stortån.. lite sådär som när man suttit nå konstit me benen. och blodet stoppat i foten.. sen när man trampar på foten när det börjat cirkulera blod igen kmr såndär stickningar. så har ja i stortån.. utan orsak!... normalt lr? :s

26.2


stjäl bilderna av louise eftersom hon ha vari me mej idag på morgonen och på lunchen, vi lunchade på malins cafe, lr hon fick låna mig till lunch fö ja hade glömt plånboken hemma -.- Tack, ja ska betala tibax sen :) 
sport...

jah blev inget lov fö min del, extra knäcker med lite takmålning och tapetsering i malax nujust. och även fast jonblund glömde mig igår ikväll tog ja mig till gymmet på spinning+core efteråt . första gången sen ja skaffade gymkort att ja åkte på en timme ensam.. kan ba säga att det var skummt.. inte alls lika kul men måste man så måste man :)

imrn kommer louise och hälsar på ti jobbet :)

Slutarbete i bilder


På 59 timmar hinner man göra väldigt mycket och ennu är inte listerna fast och några batterier är ennu inte uppskruvade men.. det fixar pappa., enda som stör nujust är fönster och dörr karmarna, och dom bruna dörrarna, men det blir ett senare problem. 

hard work

kmr antagligen inte blogga förens slutarbetet är klart och resultat bilder kommer upp :) annars så är köket näästan färdigt men lite batteri problem uppstod så får vänta med det. jobbat 14 timmar idag så ska ta en halvtimme extra sömn inatt, fö det är jag värd! :)

lörda morgon


psst.. bella ja stal en bild lr 2 av dejj :)

igår hade vi "pizzafest" i skolan, lr med andra ord en skoldag som e ganska onödig. lyssnade på läskig live musik hade tävlingar.. och till vår överraskning har skolan sämre ekonomi än va vi trodde för priserna var en jvla massa morotspåsar.. det går bra nu!

efter skolan åkte ja me pappa och inhandlade allt material till slutarbetet. bleb en låång lista men nu är det bara att starta igång på måndag! ska bli hur rolit som hällst att se resultatet!

åså han vi va på mat i orrnäs åså sen var det bara att ta natt så ja orkar ta mig och lägga laminat snart :)

9.2
Spenderat dagen med hyresvärden, kaffat på othello, målat tak och väggar och sen så hjälpte jag till med att lägga laminat i köket. kulkul :)
sen så pratade jag med mamma som sitter och njuter i solen på balkongen. känns lite ovärkligt på något sett, själv sitter man inne och fryser och utanför är det värdens snöstorm, och där sitter dom i värdens hetta istället.. nåja hoppas dom tar hem fina grejjer till mig så kanske ja kommer över detta också ><

skit

denna skoldag beskrivs med ett ord.. skit...
sätter klockan på 06.50 och åker å jobbar lite.. hoppas jag inte dör av trötthet bara..

var tredje sekund

gör batteriet ett högt knäppande/dunkande ljud som håller på att gör mig galen!!


dermosil
eftersom gårdagen blev en ledig dag. blev det kak bak,
besök av erica&bella.
gymm med ronja och johanna
katterna kom
till musti&mirri efter klösträd och sandlåda
besök till mommo

och eftersom idag bara blev en 3h skoldag åkte ja efter paketet till posten :) sen kom bella hit och pajja kissona :)

hallon&blåbärblev en frukost laddad med blåbär och hallon före lite jobb med erica !:)

rtvvarit till sjukis idag och suttit me mamma å pappa.. mamma har nå fel me tassen...

nåja efteråt åkte vi å köpte tapeterna till köket och tamburen.. rena rånet.. -.- men nice kmr de bli :)

wet cats

Eftersom jag spenderar denna helj i korsbäck blir det ett enda jvla katt inlägg :'D 
Hämtade lolle från petalax på lörda förmidda. Vi startade direkt och vispade upp en massa fairy åså tvättade vi båda kissona, detta tog en evighet pluss att då vi skulle föna lill kisson smälte hårfönssladden och en kabel branna av såå den ena lämna lite blöt... 


Efteråt fixa vi till lite tortillas åså tog vi cämry åså sjussade vi först mamma och pappa till molpe åså tog vi en runda till stan. sen åkte vi hem och kollade Hypnotisören med fondue!
RSS 2.0