skolaanEfter en dag med full aktivitet, är flytspacklet på golvet, väggarna spacklade,grundade, och primade.
planeringar på vägg och golv är klara. Imorgon är det bara att kasta på tätmämbran och sen blir det en föreläsning.. som går på finska?

Snart.. top model sverige!

om ca 11 veckor..

Börjar praktiken, och vi är väl förberedda. Denna gång blir vid VRK, och min "arbets-kompis" denna gång blir rosenlundskan :) Snart startar yrkesproveet! -.-

skit

Dagen blev inte som planerat, och efter att ha läst hyresavtalet, tackade vi nej till lägenheten... hoppas det dyker upp en ny snart nudå.

cheesecake

Hemma från skolan idag också så passade på att laga varma smörgåsar tills tony kom hem på lunch. Sen kastade jag ihop en cheesecake med lemoncurd. 
skulle måsta åka till dammbrunnen ännu idag också.. -.-
imrn.. till lägenheten och skriva avtalet :)
Recept: Cheesecake med lemoncurd

julafton

Efter ett besök hos mommo, var det som på julafton. fick en massa tupperware saker till flytten :)
så i den påsen...


rymmdes allt detta :)

tack!

hemmaHar haft svårt att andas i mina drömmar och även när jag vaknade så tyckte det skulle vara smartast att inte åka till skolan och andas in damm. Så efter att ha sovt till lunch tid åkte jag med tony och hans pappa på och åt thaimat :) idag ska vi måsta till stan och handla saker till flytten, och en sväng via mommos skulle vi också måsta trycka in, men.. vi får se om vi hinner med det :)

Tisdag

Tony åkte till jobbet ganska tidigt idag så hann med en shön powernap på ca 30 minuter vid internatet före jag tog mig till skolan.. utan rosenknopp fö hon hade sovmorgon :) ^^ 


Igår lagade ja golvet..
Idag hann ja med sista varvet pluss fogade...
bara siliconen kvar, sen är det bara att riva ner allt igen.
tihihi :DD

Fredags jompa med Emma och Johannapga johannas lår streckning, och min konstiga flunsa, fick vi vara kryck och protes gruppen på två personer och låg i omklädningsrummet och .. gjorde det vi kunde ><  

Efter skolan kom louise mamma efter mig och jag åkte dit för att hjälpa en söt flicka med sitt hår inför sin vinterbalen :) och eftersom dom skulle rusa, fick jag åka och våldgästa heidi istället :) sen kom tony efter mig ^^

stormossen!Efter ett studie besök till stormossen, spenderade jag håltimmarna med fanny å johanna :)


nytt försök

eftersom julgodiset äntligen är slut, ska jag försöka hålla mig nu och inte äta så mycket sött, iaf inte godis.

får se hur länge det håller denna gången då :')

this is how u do it

Fortsatte med kaklingen idag. och började kasta upp plattor.. både svårare & lättare än va man trodde.

nu blir det en kort powernap, sen spinning med ronja :)
måste även tillägga... en lägenhet är fixad och blir antagligen att börja flytta in 1.2 :)
lägenheten är ganska nära biblioteket i centrum :)söndagsmys

Igår åkte vi till en tonys kompis och kollade bl.a."när lammen tystnar". Idag blev det att börja morgonen med 2 lägenhetsvisningar, sen åt vi kinesiskt före vi for hem :) Nu, grönsaker med dipp och harry potter och golle mitt :)<3

håltimmarnaEfter två timmar med att fundera på konstiga saker, som hur man odlar sin egen mossa, näringskedjan, folk har slutat föda många barn, och fåglar som hoppar ner i klipporna på magen och överlever... allt sådant och mycket mer tråkiga saker hann vi med. Sen gick vi efter lunchen till johannas internat, där vi prata skit, fixa mina naglar, bakade en kladdkaka och kollade csi.. nångting :D och håltimmarna varade i 3,5h. -.-  sen gick vi på fysik, kom försent, och jag skulle åka tidigt, så efter 20 min kom tonys mamma efter mig och vi åkte på en till lägenhetsvisning. inget fel på lägenheten osv men lite för gammalt :s så vi bestämde att vi söker vidare..

Nu kom jag just ur duschen efter att har varit till melmo för ellen har fyllt för ett tag sen men var och hälsade på iaf :)

lalal it doesn´t matterMed charles långa dagar och hyperaktiva fart framåt borde vi ha börjat kakla redan, men med våra dammiga matte hjärnor och slött tänkande, många personer som yrar runt, 1000 kaffe pauser, långa torktider.. har vi bara hunnit kasta på en fuktspärr, sen vattenspärr/tätmembran två lager ( det blå/gråa på bilderna) sen i den klibbiga membran kastade vi upp våra "linjaler"/ lister på väggen,, and that´s it. så på måndag, börjar kaklingen.

Imrn.. cp dag, miljökunskap+ håltimmar+fysik...

ny period

Denna period står kakling på schemat. Och denna dag består av 7h föreläsning+ material prövning av våtrumms material..

22.23

Varit i korsbäck lite till i helgen, och nu söker jag tröttheten och lusten att åka tbx till skolan... fyjfän..

kissonaaIgår, hjälpte ja mamma med en pizza, sen chill

32

efter att tony har åkt iväg på kryssning till sverige, sjussade hans mamma hem mig :)
nu, korsbäck i ungefärg 32 timmar -.-

0101på 12 slaget var vi med tonys kompisar i smedsby, sen åkte vi och hämtade lite folk och sist på natten hämtade vi hem tonys mamma & mikael.

igår efter att ha sovit bort halva dagen åkte vi till korsbäck för att farmor har fyllt :) sen åt vi lite ostbricka åså tbx till stan.
Lunchade med tony vid shanghai imorse, strövade runt på Gina Trico utan att slösa en cent, sen till gymmet till 4.

RSS 2.0